MicroStrategy bliver det første børsnoterede selskab, der holder Bitcoin som reserveaktiver

Fortællingen om „Bitcoin (BTC) som et hårdt aktiv“ spreder sig ud over detailinvestorer til erhvervslivet, da MicroStrategy køber 21.454 BTC til en værdi af over $ 250 millioner.

Nasdaq-noterede MicroStrategy køber $ 250M i BTC

Den Nasdaq-noterede MicroStrategy annoncerede nyheden om tildeling af Bitcoin-statskasse via a pressemeddelelseudstedt på tirsdag (11. august 2020). Ifølge meddelelsen købte firmaet $ 1,2 milliarder $ 250 millioner i BTC.

Som kommentar til beslutningen bemærkede MicroStrategy CEO Michael Saylor:

”Denne investering afspejler vores tro på at Bitcoin Code, som verdens mest udbredte cryptocurrency, er en pålidelig butik med værdi og et attraktivt investeringsakti med mere langsigtet værdiansættelsespotentiale end at holde kontanter. Siden starten for over et årti siden har Bitcoin vist sig som en betydelig tilføjelse til det globale finansielle system med egenskaber, der er nyttige for både enkeltpersoner og institutioner. ”

Saylors bemærkninger gentager de følelser, som Bitcoin-talsmænd har fremsat i argumenter, der fremhæver kryptos plads som en afskærmning mod usikkerheder i mainstream-markedet og negative renter fra centralbanker. Faktisk fortsatte MicroStrategy-administrerende direktør: „MicroStrategy har anerkendt Bitcoin som et legitimt investeringsaktiv, der kan være bedre end kontanter, og som følge deraf har gjort Bitcoin til den vigtigste andel i sin skattekapitalstrategi.“

Bortset fra at anerkende Bitcoin’s potentiale som en afdækning mod inflation, afslørede forretningsundersøgelsesfirmaet, at det afviklede sig på BTC som sit foretrukne valg på grund af forsikringen om et betydeligt investeringsafkast. Faktisk har Bitcoin været det bedste resultat i det sidste årti og er i øjeblikket med mere end 60 procent årligt til dato.

Flere Bitcoin-talsmænd var hurtige til at reagere på nyhederne med ligesom Grayscales Barry Silbert og VanEcks hyldede farten. Flere kommentatorer identificerede implikationen af ​​en offentlig virksomhedsafdækning med Bitcoin som en påtegning af BTC’s status somhavn aktiv.

Institutionel Bitcoin-adoption på stigningen

Nyheden om MicroStrategy, der køber $ 250 millioner i Bitcoin som et statskasse-aktiv, er den seneste i en række positive vedtagelsesudviklinger fra institutionelle investorer. Tidligere i august udnævnte Wall Street-banken Goldman Sachs en ny global chef for digitale aktiver kun uger efter at have fortalt klienterne, at BTC ikke var et godt investeringssats.

Virksomheder, der ejer Bitcoin som en omsættelig investering i deres virksomhedsbalance, er sandsynligvis en indikation af en bølge af institutionel interesse. Sådanne dybe lommer, der trænger ind i BTC-positioner, kan være drivkraften til den største krypto ved at sætte et nyt marked på alle tidspunkter.

Som tidligere rapporteretaf BTCManager , krypto-forskningsplatform Messari forudser, at en 1% tildeling af institutionelle midler i Bitcoin kan forårsage et massivt parabolsk forskud for BTC. Et sådant skridt kunne se Bitcoin nå en spotmarkedspris på $ 50.000.