Bitcoin’s Short-Term Outlook is gevaarlijk voor stieren

Bitcoin’s Short-Term Outlook is gevaarlijk voor stieren; Hier is waarom

Bitcoin heeft enkele tekenen van getemperde kracht geflitst in de afgelopen dagen, met stieren die zich vurig verdedigen tegen een aanhoudende daling onder de 18.000 dollar.
De koopdruk onder dit niveau werd getemperd en leidde alleen maar tot een langzame stijging.
Totdat de crypto een niveau kan bereiken dat een massale koopwervel Corona Millionaire die een andere „V-vorm“ creëert, terugkrijgt, is er een mogelijkheid dat het verdere zwakte zal zien.
Een handelaar merkt nu op dat er op korte termijn een lagere koers dreigt, wat wijst op een paar technische tekenen die op een negatieve kant lijken te wijzen.
Hij merkt ook op dat het zijn lang en het verwachten van een beweging voorbij $20.000 een overvolle handel is, die niet tot bloei kan komen tot het een ,,aanzienlijke correctie“ ziet.

Bitcoin en de rest van de crypto-markt zijn vandaag de dag hoger aangekomen, waarbij de referentiecrypto’s weer boven de 18.000 dollar uitkomen.

Waar het zich op de middellange termijn ontwikkelt, kan het grotendeels, zo niet volledig, afhangen van de uiteindelijke reactie van BTC op $19.000. Dit is in het verleden een centraal niveau geweest, met onderbrekingen boven het die tot hoge tests van alle tijden leiden, en onderbrekingen onder het die selloffs vonken.
Herladen en gratis spins beschikbaar elke dag, voor elke speler, in mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Speel nu!

Eén handelaar verwacht een flinke correctie voordat BTC boven de zware weerstand uit kan komen die hij tegenkomt rond de $20.000.

Bitcoin laat tekenen van kracht zien als stieren die $18.000 terugverdienen.

Op het moment van schrijven stijgt Bitcoin met iets meer dan 2% tegen de huidige prijs van $18.400. Dit is ongeveer de prijs waartegen het de afgelopen dagen heeft gehandeld.

De recente daling onder dit niveau was op dat moment grimmig, maar stieren verdedigden haar steun op $17.600 en hebben sindsdien geholpen om haar positie binnen de $18.000 regio terug te winnen.

Zolang de stieren kunnen doorgaan met het verdedigen tegen elke intense onderkant, is er een sterke mogelijkheid dat de cryptocurrency hoger zal blijven duwen.

Top Trader claimt dat BTC waarschijnlijk een flinke correctie zal zien voordat hij ATHs instelt

Een handelaar bood onlangs een ietwat ernstige en pessimistische kijk op de technische kracht van Bitcoin, en legde uit dat een zet lager zeer waarschijnlijk is voordat het genoeg koopdruk kan opbrengen om nieuwe highs te zetten.

„Ik hou niet van de manier waarop BTC er op korte termijn uitziet als je een bullish bias hebt. Twee afwijzingen bij verzet met een aanzienlijke beer div en een afnemend momentum. Te veel mensen verwachten nog steeds dat de prijs elk moment door 20K kan scheuren. Zal niet gebeuren voor een aanzienlijke correctie IMO.“

Het blijft onduidelijk hoe laag het zal moeten gaan om alle stieren die de opwaartse handel verdringen uit te schudden, maar er is een grote kans dat zo’n beweging eerder vroeger dan later zal gebeuren.